Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003-ig gyártott swift klíma...

2003-ig gyártott swift klíma eredményessége?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamikor a jövőben egy régi swiftet szeretnék venni amiben van klíma. Akinek ilyen autója van, és mint sajnos mindenki érzi rettenetes a hőség, ilyen időben milyen a swift klimája? Sok a különbség egy mai autóhoz képest, mármint hűtés szempontjából? (Tudom a feltöltéstől is függ)
júl. 11. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha tartja a gázt és megfelelő a hűtőközeg mennyisége, akkor szinte az összes klíma ugyanolyan hideget fúj. Régi swiftet az olcsó tulajok vesznek, így ha bármi baja van, nem csinálják meg, valószínűleg szarnak fogod érezni a klímát, ami csak a karbantartás hiányának az eredménye.
júl. 11. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Megcáfolnám. 2002-es Swift 1.3 sedan, olyan hideg benne a klíma, hogy el kell magadról irányítani. Pedig nem volt töltve, amióta megvettük. Szóval ez annak a függvénye milyen autót fogsz ki.
júl. 11. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
2024-ben én már hanyagolnám a régi Swiftet, a leges legfiatalabb 2003-as példányok is már 21 évesek, szarrá van rohadva mind alulról. Városon kívül meg én nem is mennék vele szivesen,nincs benne utascella, egy 60km/h-s ütközés is nagyon súlyos lehet szerintem
júl. 18. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!