Szerintetek is olyan rosszak a Fiatok?
Pár évig hajtottam egy Tipo 1,4 ie-t, az első nyáron végig szoptam vele, mert néha gondolt egyet, és nem volt hajlandó menni melegen. Aztán kicseréltem egy 3000 ft-os motorhőfok jeladót, és onnantól kezdve semmi bajunk nem volt egymással, amíg ki nem ütötte egy Passatos alólam.
Persze tizenegynéhány éves autónál már nyekereg itt-ott valami.
második: ez fájt bakker XD
am sztem nem olyan rosszak. 2évig egy 6éves pandát hajtottam, egyszer volt baja amikor kuplungot kellett cserélni benne. eladni is azért adtam el mert sokat evett és motorra váltottam:)
nekem van egy 14 éves bravám, a kopó alkatrészeken kívü nincs vele bajom, igaz, szereti a törődést, kis wd-40 megoldja az elektronikai problémákat. Persze, az, hogy az olasz autók szarok, ugyanolyan sztereotípia, mint az, hogy a suzukik életveszélyesek.
Persze, a fiat nem olyan autó, aminek mindegy, hogy elviszed-e szervízbe, vagy nem, betartod-e a csereperiódusokat, stb...
Elektronikai hulladék az összes: Inkább a francia autókra jellemző, azokban cifrább dolog is előfordult már,mint az, hogy nem érintkezik rendesen a hátsó ablakfűtés érintkezője...
másodikat felpontoztam :D bár ahogy elnézem, ezzel egyedül vagyok.
on: Puntonk volt, imádtuk, ütni-vágni lehetett, egy rossz szava nem volt, pöccre indult télen-nyáron, 5 litert fogyasztott, elektronikai baja sosem volt... bár másmilyen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!