E36 BMW 318 hobbi autónak milyen választás?
Figyelt kérdés
Megnéztem a kocsit, nem tudok dönteni.
1998 1.8 benzin, 4 henger, vasblokk, 8 szelep
Pöccre indul, szépen jár. Belül szinte új. Klíma működik. Full bőr.
A fényezés sajnos nagyon karcos, a papa a vége felé jó pár horpadást is gyűjtött, de az alja nem rozsdás, megemeltem. Végig garázsban tartott. Törésmentes.
Kicsit lóg a tetőkárpit.
Hétvégi hobbi autónak venném, kis kirándulás, rövid utak, meg szeretek szerelgetni. Ez a régi 4 hengeres bömös nem tűnik valami komplikált szerkezetnek.
Haverok lefikázták, mert nem 6 hengeres. Persze az jobb lenne, de vagy bontószökevények vagy több milliót kérnek érte.
2024. júl. 8. 20:55
22/23 anonim válasza:
Lehet elbeszélünk egymás mellett. Én azt mondtam, hogy az 1.8-as bömös tömeg/teljesítményarányban rosszabb, mint egy MX5. Az irányíthatóságról nem is beszélve.
23/23 anonim válasza:
Nincs értelme az összehasonlításnak, az mx5 gyakorlatilag 2 személyes autó teszkós szatyor méretű csomagtartóval, az E36 pedig mindennapi családi autó - volt a maga korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!