E36 BMW 318 hobbi autónak milyen választás?
Megnéztem a kocsit, nem tudok dönteni.
1998 1.8 benzin, 4 henger, vasblokk, 8 szelep
Pöccre indul, szépen jár. Belül szinte új. Klíma működik. Full bőr.
A fényezés sajnos nagyon karcos, a papa a vége felé jó pár horpadást is gyűjtött, de az alja nem rozsdás, megemeltem. Végig garázsban tartott. Törésmentes.
Kicsit lóg a tetőkárpit.
Hétvégi hobbi autónak venném, kis kirándulás, rövid utak, meg szeretek szerelgetni. Ez a régi 4 hengeres bömös nem tűnik valami komplikált szerkezetnek.
Haverok lefikázták, mert nem 6 hengeres. Persze az jobb lenne, de vagy bontószökevények vagy több milliót kérnek érte.
"115 lóval nem fogsz füstölgő gumikkal indulni, de hétköznapi használatra tökéletesen elég."
Hát pont ez az, hogy hétvégi autónak kell neki, nem munkába járósnak...
Ahány ember annyi preferencia, bátyámnak 26 lovas Trabant a hobbiautója. De. Nem akarok sztereotipizálni, de aki 90es évek beli BMWt nézeget hobbiautónak, lehet hosszú távon kiábrándító lesz az a 115 paci.
Hobbiautónak szerintem remek választás egy E36, és a leírásod alapján az állapota is elég jó, érdemes vele foglalkozni.
Az hogy kismotoros, neked kell eldönteni hogy mennyire zavar / nem zavar. Haladni ezzel is lehet, de hosszú utakra nem feltétlen ideális választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!