Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem terjedt el az...

Miért nem terjedt el az elsőkerékhajtás a motorbicikliknél?

Figyelt kérdés
Mennyivel lenne biztonságosabb a motorozás, ha az első kerék is hajtva lenne?

júl. 7. 09:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
#10 Akkor miért nem csinálod meg magad? Ennyire okos vagy. Hajrá, én várom az eredményt!
júl. 7. 14:06
 12/18 A kérdező kommentje:
@11 Mit nem csinálok meg? Hogy nem terjesztem el a világon? Vagy mire gondoltál?
júl. 7. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Legutóbbi kommentedben te magad írtad le hogy már a 40-es években is voltak próbálkozások. Nos, ezek a próbálkozások nem vezettek érdemleges eredményekre. Mint ahogyan a wankel motor, és az elvileg hűtés nélkül üzemeltethető kerámia motorok sem bírtak elterjedni.

Ez írtuk többen, többször: nem sikerült megtalálni rá a biztonságos, működőképes és gazdaságos megoldást.

júl. 7. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
#12 igen, építsd meg. add el sok példányban, de már akkor gratulálni fogok, ha egy prototípust összeraksz.
júl. 7. 14:21
 15/18 A kérdező kommentje:

@14 Vannak prototípusok, valójában elég sok prototípus létezik belőle. Még ilyesmi szörnyszülöttek is megalkotódtak, amelynek az első kerekébe építették bele az egész motort:

[link]

júl. 7. 14:36
 16/18 Szolovjov ***** válasza:
56%
A Dakar Rally-n is kísérletezett vele a Yamaha de csak a süppedősebb, homokos részen használták. Nem lett egy siker sztori.
júl. 7. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondolom ez a kérdező akart oldalra világító fényszórókat meg fékernyőket a kocsikra.
júl. 7. 21:08
 18/18 A kérdező kommentje:

@13

"Ez írtuk többen, többször: nem sikerült megtalálni rá a biztonságos, működőképes és gazdaságos megoldást."

Ez így korrekt, értem.

@17 Nem hiszem, nem emlékszem, hogy bármikor is írtam volna ilyenekről ki kérdést. A legutóbbi kérdésemet kb. évekkel ezelőtt írhattam ki ebbe a kategóriába.

júl. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!