Postai úton megkaptam a skodám egyedi elszámolólapját azzal az összeggel amit megállapítottak kifizette a biztosító a történet ezzel vége ? (fontos a kérdés)
Figyelt kérdés
Baleseteztem 3 hónapja. Elől belém jött egy kamion. E-mailban jött az egyedi elszámolólap . Megállapította az összeget a biztosító postai úton kifizette. A történet ezzel véget ért ? Biztosító már nem fog velem kommunikálni ? Azt csinálok a kocsival amit akarok ? Kivonatom és a biztosítását törlöm én dolgom ? Egyébként fel sem hívtak hanem utalták a lóvét postai úton . Azt vártam,hogy kommunikálnak még velem mert csak e-mailt küldtek,hogy ennyit kapsz haver. Jött is a pénz. Ezzel nincs gond csak nem tudom merre tovább. Javíttatni nem szeretném mert gazdasági totálkáros lett. 29 éves autó. Beszereztem másikat mert 29 éves autóra költeni ? Már nem szeretnékjúl. 5. 19:51
2/3 anonim válasza:
Az autót le tudod adni bontóba. Mi volt amúgy? Favorit? Felicia?
3/3 A kérdező kommentje:
felicia ,de majd egy másik kérdés lesz a kivonás és bontós menet. Egyenlőre ez elég is lenne mert a pénz a zsebben amit megállapítottak. Persze a baleset nekem ráfizetés volt mert fiatalabbak persze ,de vennem kellett autót. Engem nem zavar ,hogy ott van a kertben az autó,de majd lépnem kell idővel vele kapcsolatban. A kérdés az volt,hogy van e dolgom a biztosítóval továbbiakban . Ezek szerint már lezárt ügy ez mert kifizettek.
júl. 6. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!