Jövő héten Szlovéniába kell utaznom, de csak egy 13 éves autóm van, igaz sosem hagyott cserben még. Ilyen hosszú útra el merjek indulni vele?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 05:43
11/16 anonim válasza:
20 eves a kocsim, bärmikor el merek indulni vele egy 2-3000 kmes turära...
12/16 batragramzadarma válasza:
Nekem 10 éves volt a 2-es Ibizám 1,3 ccm mikor vettem.Az autót 25 évesen adtam el.Addig egyszer volt komolyabb bajom vele elszállt a hengerfej tömítés de 3 hengerrel is haza hozott.Az új tulajjal,mivel normális ember volt azóta is jó a kapcsolatom.Az autóval már többször megjárták Horvátországot minden gond nélkül 4 személlyel csomagokkal.Ha figyeltél a kocsira nem lesz vele gond.Jó utat és balesetmenteset!
13/16 A kérdező kommentje:
12, köszi szépen. Most volt műszaki vizsgán, 2x állapot felmérésen. 8 ezer km óta megvan és lekopogom semmi baj nem volt eddig ig...
2024. júl. 3. 13:02
14/16 anonim válasza:
Ha jó az autó műszakilag akkor nem szabad aggódni mert csak bevonza az ember a bajt . El kell indulni aztán majd lesz valahogy.
16/16 anonim válasza:
Dánia és Magyarország között ingázok rendszeresen egy 14 éves francia autóval, amiben majdnem 500 ezer kilométer van. Sose volt még gondom, a kulcs a karbantartás.
Persze bármilyen autónál előfordulhat probléma, de ez független a kocsi életkorától.
Ha nagyon aggódsz, akkor nem árt egy olyan biztosítás, ami tartalmazza a lerobbant autó trailerezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!