Jövő héten Szlovéniába kell utaznom, de csak egy 13 éves autóm van, igaz sosem hagyott cserben még. Ilyen hosszú útra el merjek indulni vele?
Figyelt kérdés
júl. 3. 05:43
1/16 anonim válasza:
Én a huszonéves autóinkkal is elmerek indulni bárhová. 13 évessel ha rendben van menjél nyugodtan.
2/16 A kérdező kommentje:
És nem tud kigyulladni a motor, ha egyszerre 650 kilométert le kell vezessek? Max 2x30 percre megallunk azért
júl. 3. 06:01
3/16 anonim válasza:
Inkább hanyagold a műszaki kérdéseket, mert csak lejáratod magad
4/16 anonim válasza:
Ha ennyit értesz az autókhoz akkor inkább ne indulj el.
Gondolom azért kérdezed meg mert olyan a műszaki állapota is .
5/16 anonim válasza:
Szlovénia nem igazán hosszú út.
A motornak van hűtőrendszere. Ha ez jól működik, akkor nem fog túlmelegedni 10000 km alatt sem. Ha rosszul működik, akkor 5 km alatt is megfőzöd a motort.
6/16 anonim válasza:
menjél inkább vonattal, mindenki jobban jár
7/16 A kérdező kommentje:
6...majd en eldöntöm, mivel megyek. Érted is kár volt letolni apádnak a gatyát
júl. 3. 07:09
8/16 anonim válasza:
ennyi ésszel Te inkább semmit ne döntsél el
9/16 anonim válasza:
Én a 17 éves autómmal mentem múltkor 2x650 km-t mindenféle előzetes szervizelés nélkül (mivel egy karbantartott autóról van szó), és képzeld, bírta. Sőt, ki sem gyulladt. Ugye, milyen meglepő? Többet nem mertem, mert ugye köztudott, hogy a 700. km-nél gyulladnak ki a kis köbcentis benzinesek, 800-nál meg a fehér színű dízelek...
10/16 anonim válasza:
A mellény nagy , csak nem tudjuk hogy mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!