Mennyit ér egy opel astra f ha becsapódás történt a vezető ülésnél a kormánynál ? (Benyomódott az ajtó)
Figyelt kérdés
Igen én voltam a balesetes ember aki írt ki múltkor 1 kérdés csak más kapcsán. Most ott tartok lehet,hogy nem javíttatom meg hanem eladom. Vajon mennyit ér így ilyen állapotban?jún. 30. 20:18
11/15 A kérdező kommentje:
egyébként adás vételit írunk aztán kész. Már kérte 1 roma. Mondtuk neki,hogy így használni nem tudod,de most a biztosítóra várunk. Nem mondta mire kell neki.
jún. 30. 21:01
12/15 anonim válasza:
Egy jó állapotú Gsi-ért lehet nem sok az az 1 milla. Az amúgy is ritka fajta volt az Astrák között.
13/15 anonim válasza:
Mar hianyoltam az aktualis kerdest a gtk-rol.
Kerek meg!
:-)
15/15 A kérdező kommentje:
hát ,hogy 60-80 al elkapta a hibás sofőr az enyémet.
júl. 1. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!