Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 felújítás vagy jó...

Audi A3 felújítás vagy jó állapot?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, 2003 körüli A3-at szeretnék venni, lehetőleg az 1.6-os motorral szereltet, melyik opció éri meg jobban, ha 500ért veszek egyet és kipofozom, vagy ha 900-ért és nem nyúlok hozzá?

Ragaszkodnék a típushoz mindenképp.

jún. 29. 14:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még, hogy viszonylag laikus vagyok, autószerelőt pedig nincsen lehetőségem magammal vinni.
jún. 29. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Akkor 500-ért és ne nyúlj hozzá.

De a másikra is sokat kell költeni.

jún. 29. 14:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudod esetleg, hogy rossz helyzetben mennyit lehet költeni egy ilyen autóra? Most egy swiftem van, ezzel kifejezetten jól jártam, de kevésnek bizonyult az 1.0 és klíma sincsen.
jún. 29. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 900 ért veszed is hozzá kell nyúlni azt garantálom.
jún. 29. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanennyit kell rá elkölteni, akár 500-ba kerül, akár 900-ba.
jún. 29. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó állapotú a3ast nem ennyiért veszel. De még vasaló swiftet sem.
jún. 29. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Felújítás akkor sem éri meg, ha magadnak csinálod. Minél jobb állapotot keress. Nézd a rokon típusokat is (Golf, Leon/Toledo, Octavia). Hátha ki tudsz fogni egyet, aminek már fel lett újítva a motorja, azzal már többet nem valószínű, hogy gond lesz.
jún. 29. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
1.6 benzin? Nem is érdemes foglalkozni vele. Legalább rendes motorral vedd akkor.
jún. 29. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!