Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új ez a pollenszűrő vagy már...

Új ez a pollenszűrő vagy már használva volt?

Figyelt kérdés

Takarítottam a garázst és találtam egy pollenszűrőt a dobozával, ami az én autómba jó.

A télen cseréltem és lehet hogy kettőt rendeltem, de már teljesen nem emlékszem erre.

Néha elszoktam tenni a régit, hogy tudjam milyet kell majd vennem és lehet így történt, de nem tudom megállapítani, hogy ez most új vagy sem, mert szenes szürke és nagyon zavar, olyan mintha poros lenne.

Egyébként nem büdös és nincs közte semmi szennyeződés.

Ezt én szoktam cserélni, amire büszke vagyok. :D

[link]

[link]

[link]

jún. 24. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10, én erre a célra az autóm logójával ellátott bőrkötésű füzetet (repi ajándék volt rendeléskor) használom. Tudom, van aki egy sima Excel fájlba írogatja ezeket, én ilyen maradi vagyok, jobban szeretem így. Ebben minden autóval történő eseményt regisztrálok. Jó a tankolásokat, autómosásokat, meg ilyesmiket nem. De hogy pl mi mikor mire lett cserélve, azt igen. A cikkszámot, vagy legalább a márkát felírom.

Egy időben az összes szerviz- és alkatrész számlát is elraktam. Csak az egy idő után egy kezelhetetlen salátahalmazzá vált. Így füzetben vezetve szerintem átláthatóbb.

Amúgy igen, ahogy a kérdező is írja, a legtöbb alkatrészes webáruháznak van típus szerinti keresője. Abból egyértelműen kiderül, hogy melyik jó az adott típusba. Vagy ha az ember bizonytalan a nagyobb alkatrészmárkáknak is van ingyenesen elérhető on-line katalógusa.

jún. 29. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!