A klímatisztító sprayt az új pollenszűrő behelyezése után kell használni?
Figyelt kérdés
Ismerős azt mondta, hogy ki kell venni a pollenszűrőt és úgy kell megcsinálni a spray általi tisztítást. (sima, nem a habos spray).2023. júl. 1. 08:25
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy! Pollenszűrő a kintről érkező levegőt szűri, de klímát meg, ezzel a klímabombával úgy tisztítod, hogy belsőlevegő keringetésem megy a szellőztetés, akkor meg úgyis lezárja a rendszer a pollenszűrő előtt a levegőjáratot.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy, az úgyis csak egy illatosító, nem tisztít semmit. Úgy használod, ahogy szimpatikus, mert tök mindegy.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2023. júl. 1. 09:12
4/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy kiveszem a régi koszos szűrőt. Megcsinálom a tisztítást. És utána kap friss szűrőt.
A retkes szűrőn lévő koszra értelmetlennek találom elpazarolni a permet fertőtlenítő anyagát. Az új szűrőben az aktív szén mindent megköt. Nem válogat, hogy ez most "jó" molekula, az meg "rossz". Tehát feleslegesen telítenéd vele az aktív szént. Nekem így logikus. Mivel a szűrőt így is úgy is cseréném, nem is plusz munka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!