Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új ez a pollenszűrő vagy már...

Új ez a pollenszűrő vagy már használva volt?

Figyelt kérdés

Takarítottam a garázst és találtam egy pollenszűrőt a dobozával, ami az én autómba jó.

A télen cseréltem és lehet hogy kettőt rendeltem, de már teljesen nem emlékszem erre.

Néha elszoktam tenni a régit, hogy tudjam milyet kell majd vennem és lehet így történt, de nem tudom megállapítani, hogy ez most új vagy sem, mert szenes szürke és nagyon zavar, olyan mintha poros lenne.

Egyébként nem büdös és nincs közte semmi szennyeződés.

Ezt én szoktam cserélni, amire büszke vagyok. :D

[link]

[link]

[link]

jún. 24. 17:56
A kérdező szavazást indított:
új
nem
7 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. MANN szűrő japanpartsos dobozban.

2. Meg van törve a gerince.

Kétlem, hogy új lenne.

jún. 24. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ja és amúgy ez nem szenes. MANN-nál a cikkszámban a CU az simát jelent, a szenes CUK. Szóval az elszíneződés inkább kosz.
jún. 24. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Rossz a felbontás, nézd meg találsz közötte koszt. Az hogy szürkés nem gond, valószínű aktívszenes. De amúgy igen ahogy mondták előttem látszik az oldalán hogy használt vagy nagyon megnyomták, illetve más a márka meg a doboz.
jún. 24. 18:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor lehet hogy én a dobozba beleraktam a használtat és úgy tettem el, amikor cseréltem, így jól megtévesztettem magam.

Na nem baj, nem egy vagyon, akkor rendelek újat, úgy is cserélni akartam, mert lesz olajcsere is.

jún. 24. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Az új szép fehér. És a doboza sem Mann Filter. Az ilyen szép ződsárga

[link]

jún. 24. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Ne viccelj hogy 1000 forinton spórolgatnál...
jún. 24. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, mert a rajta lévő cikkszám szerint nem szenes, kinéretre meg mégis... A MannFilternél CUK-kal szokott kezdődni a szenesek cikkszáma.

A doboz biztos, hogy nem a sajátja.

Az is futa, hogy össze van gyűrögetve. De újat is kaptam már így boltból, hogy össze-vissza dobálták, meg rápakoltak.

Nem állapítható meg így kép alapján egyértelműen. Ha használt is, az biztos, hogy nem volt agyonhasználva. A redőkben nézd meg! Ott nincs egy porszem, faszösz, semmi?

jún. 25. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 "Az is futa"

Aha, az autocorrect lebuktatott. :D

jún. 25. 07:08
 9/11 A kérdező kommentje:

6

Na és ezt ki mondta??

7

Nem volt közte semmilyen szennyeződés.

Lehet ez már volt használva, csak tiszta volt én meg eltettem, hogy tudjam majd ilyen méretet vegyek, de egyébként a neten minden autóba való van, így nem tudom minek is tettem el. :D

jún. 25. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Én a cikkszámokat (pl ez a CU2336 pollenszűrő) fel írom egy kis papírra és bent van a forgalmiban. Nem kell keresgélni se melyik lehet a jó.
jún. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!