Mért nagy cucc ha valaki tud váltani motoron?
Figyelt kérdés
nem értem.. lány vagyok.. látszik de akkorse értem valaki elmagyarázná megköszönném:D2010. okt. 30. 14:09
1/6 anonim válasza:
Nem nagy cucc. Qrva egyszerű. Pár elvakult simsonos vallja ezt, akik utálják a robogósokat. Szerintük nem tudnak váltani, azért robogóznak... Én szeretem mindkettőt, de inkább váltogatok. Nameg nekem favorit az enduro.
2/6 anonim válasza:
Nem nagy dolog. De azért elsőre meggyűlhet a bajod vele :) főleg ha simsonnal tanulsz és átültetnek egy mustangra :D
3/6 anonim válasza:
Úgy van ahogy az első mondja. Nem nagy szám csak a simsonosok azt hajtogatják a robogósoknak hogy ők legalább tudnak váltani.
Nekem robogóm van de volt simsonom is úgyhogy tudok váltani és 1 hét alatt belejöttem.
4/6 anonim válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést?De komolyan?
5/6 anonim válasza:
nemnagycucc
a motorosok nem a váltás miatt szolják meg a robogokat
hanem a monotonságuk miatt
huzod a gázt oszt kész
ebben szerintem sincs sok élvezet
mindegy a robogok akkor is sz@rok
6/6 anonim válasza:
Nem nagy cucc, de ha nem tudsz váltani, akkor bajosan fogsz eljutni A-ból B-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!