Visszakérnétek a pénzt?
Figyelt kérdés
Előre kifizettem a vezetést, 30órát plusz a vizsgadíjat, 28 órát vezettem plusz 1 óra volt a vizsga, így 1óra plusz nála maradt.. 9500ft2024. jún. 10. 18:42
11/14 anonim válasza:
Budapesten necces kihozni az 580 km-t, vidéken sima. Én pl. karcagi vagyok, Szolnokon vizsgáztam, de ott is jártam gimibe, kolis voltam. Tök alap volt, hogy pénteken oktató két diákkal feljön Szolnokra, engem suli után felvesznek, mindenki vezet 2-2 órát, aztán én viszem haza a kocsit, amit vagy éjszakai, vagy országúti vezetésnek írnak be. De még rutinvizsgám is volt, és az is bekerült utólag országúti vezetésnek, hogy a rutinvizsgára elvittem az autót. Nagyon rugalmas a rendszer. Motoros jogsimat pl. úgy csináltam, hogy mikor melyik instruktor (nem szakoktató) tartotta a kétórás órát, aztán vizsga előtt kitöltöttük a kartont a szakoktatóval, minimum óraszámra, hiába vezettem rengeteget kisebb-nagyobb motorokkal.
13/14 anonim válasza:
OFF: sok esetben "kamu" kilométert írnak az oktatók annak megfelelően, hogy meglegyen az 580 km papíron.
14/14 anonim válasza:
12. Előre kell kifizetni az alap óràkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!