SzeSo kérdése:
Hogyan tudnám visszakapni a pénzem egy prémiumtank után? Ma vettem 13000Ft ért de inkább visszaadnám a tankot és visszakérném a pénzt (ha nem is az egészet de min.10000et) Hogyan tudnám? Nagyon kellene a segítség!
Figyelt kérdés
Online fizettem és most semmi pénzem nincs és nem tudok kihez fordulni.2016. jún. 20. 11:59
1/7 anonim válasza:
Internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nálkül el lehet állni a vásárlástól.
Ilyenkor a teljes összeg visszajár. Ha már kiküldték, akkor a visszaszállítás költsége a vevőé.
Ha jól értem, akkor ez egy friss dolog, s még nem adták talán át futárnak.
Ez esetben mindent vissza fogsz kapni.
Külföldi eladónál nem tudom, hogyan változik ez, amit írtam, belföldre igaz.
2/7 anonim válasza:
World of tanks kategória... Megvette a tankot a játékba :D Szerintem innentől már sehogy nem kapod vissza a pénzed :D
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Team Battleben voltam csak.
2016. jún. 21. 07:49
5/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul ahogy megvettem, azután 10 perccel már ment nekik az email.
2016. jún. 21. 07:50
6/7 anonim válasza:
Nekem huszonvalahány csatával visszavették.
+hasznos:van egy gyerek akivel wotozni szoktam és neki fél év után is visszavették(kevés csatával)
+méghasznosabb:bärki akar venni Is-6 ot ne vegyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Hol kérted vissza? Mennyi idő után reagáltak?
2016. jún. 29. 05:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!