Miért vált ennyire instabillá az autóm? A lengéscsillapítóval lehet gond?
Figyelt kérdés
Egy kanyarban kiakartam kerülni egy gödröt, és ettől a korrekciótól úgy éreztem, hogy elkönnyülnek az autókerekei, mintha mindjárt ledobna az útról. Tényleg olyan volt, mintha minden uralmat elvesztettem volna, és bármelyik pillanatban felborulhatok, keresztbe fordulhat az autó. Ilyet utoljára akkor éreztem egy másik autóval, amikor hupliba belementem kb. 80 km/h-val. Jó hosszú volt, és vagy 10-20 centi mély. Csak az egyik oldal kerekei mentek bele, és az is emlékeim szerint ugyanilyen érzés volt.
Mi lehet a probléma, mi okozhatja ezt? Csak a lengéscsillapító? Vagy lehetséges, hogy csak én vagyok túl parás, és nem vagyok hozzászokva? Mert egyébként egyetlen egy kerék sem emelkedett el az aszfalttól. Én reagálom túl?
2024. jún. 6. 12:00
1/6 anonim válasza:
Igen, a rossz lengéscsillapító szokott olyat, hogy belemész egy kátyúba és eldob oldalra az autó. Tapasztalat.
2/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Gumik hány évesek, milyen állapotúak?
3/6 A kérdező kommentje:
2.: A gumik fél évesek. Jól tapadnak, nekem még sosem csikorgott, sose meg se nyikkant.
2024. jún. 6. 12:06
5/6 anonim válasza:
Csinaltass egy futomu ellenorzest, abbol nem lehet baj!
6/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ki ez a vakegér aki lepontoz mindenkit? Örömöd leled benne, nyomi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!