Mi lehet a gond? (Futómű kopogás)
Figyelt kérdés
Az alany egy Suzuki Swift GC 1.3 2001-ből. Menet közbe hátulról kopogó hangra lettem figyelmes. Kanyarodásnál, néha kátyuknál(nem mindig) hallottam. Kicsit megpróbáltam hogy ha enyhén szlalomozva megyek mit reagál és egyfolytába kopogott. Elsőnek azt hittem hogy a pótkerék vagy az emelő kopog a csomagtartóban. Kivettem mindent viszont a kopogás nem szűnt meg.
Lengőkar vagy lengéscsillapítóra gyanakodok. Szerintetek mi lehet a gond?
Holnap lesz időm jobban ránézni, kereket levenni stb
Mit vagy miket nézzek meg nagyon? Mi szarhatta el magát?
2023. nov. 27. 18:01
1/5 anonim válasza:
Ha lengéscsillapító lenne azt rendesen éreznéd mindig mikor belemész egy kátyúba azzal az oldallal, dob egyet olyankor az autón. De ellenőrizni úgy tudod, hogy lefele nyomkodja neked valaki a kasztnit hátul és figyeled mi adja a hangot. Stab pálca, gömbfej stb. Sokminden lehet.
2/5 anonim válasza:
Láthatóan nemigazán értesz hozzá, mégis mit vársz, mit fogsz látni? Hiába nezegeted ha nem tudod mit kell látni
3/5 anonim válasza:
#1 Ez így nem igaz, van hogy a gátló szára kikopik és elkezd csattogni, de közben bőven van még nyomás benne, tehát tökéletesen csillapít. És nem lefelé kell nyomkodni, hanem félterhelésre emelni és oldalirányban lökdösni, úgy fogja kiadni.
4/5 A kérdező kommentje:
Levettem a kereket. Nem a gyári felni van rajta és ebbe kellett tehermentesítő gumi. Ez el van szakadva. Lehetséges hogy ez kopog?
2023. nov. 28. 15:32
5/5 anonim válasza:
Nem tudjuk. Nézesd meg egy hozzáértővel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!