Adott egy mk2 ford focus 1.6 benzin a sima 100 lovas. Nem magas egy kicsit a 99 fokos vízhőmérséklet?
Figyelt kérdés
Kicsit meghúzattam a motrot aztán alapjáraton még ketyegett is pár percet mikor hazaértem, bedugtam az obd-t hogy valamit megnézzek és láttam hogy az élő adatban 99 fokosnak írta a hűtőfolyadékot. Ez nem gáz? Az óracsoporton a mutató ugyan ott állt ahol szokott, tehát középen a 90 foknál.máj. 31. 21:23
21/23 anonim válasza:
Diagon is látszik a nyitás zárás, 90-et eléri, nyit és visszaesik 88-ra a hőfok. Ez megy addig, amíg hideg a radiátor.
22/23 anonim válasza:
21.
Az nem azért esik vissza. Eleve nem is 90-nél nyit, hanem előbb. Azért esik vissza, mert akkorra érvényesül a hűtőhatás (feltéve, hogy van menetszél), de a termosztát már pont ugyanúgy nyitva lesz és marad 90-nél és 88-nál is. A 90-re belött motoroknál 80-85 közötti nyitású termosztátokat használnak.
23/23 anonim válasza:
88 fokos a termosztát és 88-90 között ugrál.
Előző autómban 87-es volt és 85-88 között ugrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!