Rángat,dadog, gáz adásra nem gyorsul. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.
Adott egy Toyota Corolla Verso 2005, 2.0 D4D diesel.
Mostanában azt csinálja az autó hogy amint eléri a 60-70 fokot a víz el kezd rángatni,dadogni fulladni gázadásra.
Hidegen melegen szépen indul, nem füstöl, hibakód nincs.
Ha jól tudom míg el nem éri a 60 fokot vagy pontosan nem tudom mennyit addig jobban dúsít. Talán ahoz van köze? Tanácstalan vagyok.
Szerelőhöz csak jövő héten tudom el vinni.Bármi tanács jól jönne.
2023. febr. 16. 21:04
1/4 anonim válasza:
Ha jobban dúsít azt jelenti, hogy túl sok levegőt kap, amit okozhat pl. az hogy fals levegőt szív valahol.
2/4 anonim válasza:
Aztán lehet még üzemanyag ellátási gond is vagy valami szenzor szarakszik. Hát izé, igazából bármi.
3/4 anonim válasza:
A dizel állandó nyitott torokkal működik, tehát mindíg egyforma levegőt kap.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom hidegen jobban dúsít, tehát amint melegszik valószínűleg el szegényedik a keverék. Hogy levegő vagy üzemanyag arra nem jövök rá. Porlasztó tavaly lettek fel újítva, légtömegmérő problémám már volt de ott egyáltalán nem akart menni és okádta a füstöt.
2023. febr. 17. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!