Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehúzott a szerelő?

Lehúzott a szerelő?

Figyelt kérdés

Kormánymű cserére vittem az autót, az új kormányművet én vittem. 60 ezer forint volt a csere, számla nélkül, ez soknak számít ?

Volkswagen Passat 2002

2024. máj. 31. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2024. máj. 31. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Miért mégis mit hittél mennyibe fog kerülni egy ezresbe?

Bár gondolom nem lehetsz nagyon tisztában az árakkal ha egy 22 éves tragacsot kell toldoznod-foltoznod

2024. máj. 31. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

"Bár gondolom nem lehetsz nagyon tisztában az árakkal ha egy 22 éves tragacsot kell toldoznod-foltoznod"

Frusztrált hozzáállás.Nekem is vagy egy 24 éves autóm a hétköznapi mellett. Legutóbb 3000 eurót költöttem rá vizsgakor, mert én is csóró vagyok és nem vagyok tisztában az árakkal.

Kérdezö, te mennyiért bontanád le másnak az elsö futómüvet és kuplungot? Én 20 éve az akkori corradommal ezen 2 napot szoptam. A corrrado óta meg csak bonyolultabbak lettek a polcvágenek.

2024. máj. 31. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nekem is 50 ezer ft volt kormánymű csere. Más típus, számla nélkül.
2024. máj. 31. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem még nem is volt kormányű csere. Pedig 340ezernél járok.
2024. máj. 31. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

5. Általában a VW-k nem szeretik, ha 88-as van akerékben, elöbb utóbb elkezd szivárogni a szervóból az olaj. Szereintem emiatt kell néha cserélni, vagy felújíttatni.

Bár nem tudom, de tippem szerint ezekben is még olajos a szervo.

2024. máj. 31. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
6-os! Bocs nem írtam, hogy nissanom van. De amúgy még volkswagen volt ami szóba jöhetett volna.
2024. máj. 31. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
3-as: nem azzal van gond, hogy a kocsi 24 éves, hanem hogy sajnálja rá a pénzt,tényleg tragacs. A tiéd gondolom, nem az, hanem ugyan régi tipus, de jó állapotban, rendszeresen karbantartva.
2024. máj. 31. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy heti bevásárlás ára, elég filléresen olcsó volt.
2024. máj. 31. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem sok. Nem egy 5 peres mutatvány, különben megcsináltad volnamagad.

Nekem 2013-ban a főtengely jeledóm döglött be. A bibi, hogy otthonról 200 km-re történt, péntek este fél 6-kor. Leállt a motor, onnan kezdve nem indult. Esélytelen volt, hogy onnan hazajussak vele. A hibát ki tudtam olvasni, de semmilyen szerszám nem volt nálam. Oké, tréler, út melletti első még nyitva lévő sufni szervizbe be. Az alkatrész kb 20e Ft volt. A csere annyi hogy a jeladó a blokk mögött van. Egy cavar ki, a csatlakozó széthúz, jeladó ki, másik be, csatlakozó össze, csavar vissza. Tényleg 5, vagy legyen 10 perc, ha valaki nagyon lassan dolgozik. Na ezért fizettem 100e-t. Kifizetem, várok, hogy valamit ad róla. Ehelyett: ja hogy nekem számla is kell róla, azt nem mondtam, akkor 150e!

Na, ez a lehúzás! Egy kormánymű csere ennél azért nagyobb szopás tud lenni.

2024. máj. 31. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!