Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teker, de nem indul, miért?

Teker, de nem indul, miért?

Figyelt kérdés

Ford fokus1,4 i 1999

szikra van száraz a gyertya, nyilván nem kap anyagot...hol is van a szivattyu? Ülés alatt nem látom, mtérbe nem lelem.Mentem vele 30km 1óra mulva, csak teker.

ma 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szivattyú a benzintankban van.
ma 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Más is lehet ott, ha valami miatt nincs elektromosság akkor is ez van.
ma 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
De hol? A tankba, de hátsó ülésnél már néztem
ma 13:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván van valami relé, biztositék, de kizárnám ha meg lelném a szivattyut, búg v nem
ma 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 Ott van az csak nem csináltak szerelőnyílást mint a VW konszernes kocsikon van, szóval szivattyúcsere esetén le kell venni a tankot, hacsak nem akarod szétvágni a kasznit mint azok akik ezt a videót csinálták.

https://www.youtube.com/watch?v=AjFKlH1Z8oU

ma 15:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Huu tényleg ott van, a vezeték luk ott van,de most ez komoly ...ezért le kell venni a tankot? Vagy a lemezt kivágni? Az még nem a tank ugye, mert felrobbanna flexelés közben...még ilyet
ma 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Levenni a tankot pár csavar. Csak ugye kevés üzemanyag legyen benne, különben azért kilötyöghet. Érdemes lehet inkább szerelőre bízni, mint felrobbantani a kocsit és magadat a szikrával.
ma 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A tervező beivott szerintem, legtöbb kocsi rendelkezik szerelő nyillással. Azért érdemes a bugást halgatni, mert eddig a mtortérből hallottuk, de azt mpndják az nem a szivattyu...ezek szerint valóban.köszi.
ma 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!