Mitől szárad meg az autó a kézi autómosás után?
Figyelt kérdés
Teljesen friss jogsis vagyok, és nincs az ég világon semmilyen ismerősöm, aki autót vezet, az órákon erről nem volt szó. Tudtommal a kézi autómosókban csak mosásra van lehetőség, szárításra nem, de lehet, hogy tévedek. Tudom hogy hülye kérdés, de gondoltam felteszem, hátha kapok értemes választ. Köszönöm.máj. 30. 17:25
2/7 anonim válasza:
Általános iskola fizikáról is hiányoztál mindig?
4/7 anonim válasza:
Technikailag úgy megy a folyamat, hogy miután lemostad az autód, leöblíted tiszta vízzel. Innentől megszárad magától. Én csapatok vele két kört a környéken, hogy a menetszél szárítsa.
5/7 krwkco válasza:
1. Még pormentes állapotában letörlöd, lelapogatod egy erre való mikroszálas kendővel
2. Nagyobb sebességgel mész, hogy a szél lefujja a cseppeket. A városi 50+ határeset.
3. Hagyod természetes módon megszáradni. Ha a fényezés még új vagy vaxolva (vagy sealant-ezve) van, ahogy kell, akkor a víz cseppekbe összeugrik rajta és a száradás közben összeszedett portól foltos lesz.
6/7 anonim válasza:
Akkor jó retkes lehet a kocsid nem sokkal a mosás után. Ezért kell letörölni mikroszálas kendővel, vagy várni amíg állva megszárad.
A vízcseppek felfogják a port.
7/7 anonim válasza:
Ha az önkiszolgáló autómosókra gondolsz, ott az utolsó öblítés a lágyvizes öblítés ami elvileg foltmentesen szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!