Hogyan lenne érdemes lemosnom az autó aljáról a sós lerakódást? Kézi mosóval is hatékony lenne?
Ahol lakom, esett mostanában a hó, és sóztak is utána, így felmerült, hogy lemosnám a kocsi alját, hogy gátoljam a korróziót. Automata mosónál ugye előírás, hogy be kell hajtani a visszapillantó tükröt, illetve az antennát is le kell szedni, hogy a kefék ne tegyenek benne kért. Sajnos az én autómon a tükör nem behajtható, illetve az antennát se szerelném le, mert lehet, csak elrontom.
Gondoltam, a kézi mosást választom, eddig is mindig úgy mostam a kocsit, jobban is szeretem ezt, de kérdés, hogy az alját kézzel (szórópisztollyal) ugyanolyan hatékonyan le lehet-e mosni, mintha gép mosná azt? Odaférek rendesen mindenhova a szórópisztollyal? Elég vajon a gőzborotvás+sima vizes program, vagy itt is érdemes viaszos ápoló programot használni a végén, mint a karosszériánál?
Köszönöm előre is a válaszaitokat, javaslataitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!