Influenzás fertőzést kaptam. Már 5 napja tart és érzem a lerakódást a légcsőmben amit elég nehéz felköhögni. Mikor érdemes orvoshoz menni, hogy nem-e kell antibiotikum?
Melegíts fel sót és tedd valamibe bele (konyharuha, zokni, párnahuzat) és azt tedd a mellkasodra. Nekem segíteni szokott abban, hogy gyorsabban felszakadjon, meg amúgy is ha nem, legalább jó érzés.
Amúgy meg antibiotikumot nem azért szoktak adni vírusos fertőzésre, mert az meggyógyít, hanem azért, hogy amíg a tested a vírussal birkózik, addig ne szedj össze valami bakteriális betegséget is (sokszor megtörténik, mivel az immunrendszered el van foglalva).
Köszi a tanácsokat.Ne aggódjatok a koronavírus miatt, mert nem Magyarországon élek.
Azt nem mondhatom, hogy nem javultam, mert első pár napban mindenem fájt, fejem, izmaim...Most ezek megszüntek, maradt a köhögés, de kb óránként 5-6 ,a légcsőfájásból torokfájás lett, vagyis vándorol feljebb.Szedem a parasinus pentát,c vitamint, mert ha elmulasztom jön vissza a rossz közérzet, hőemelkedés, fejfájás...
Szóval érzek javulást, de azt hittem ennyi nap után már meg leszek gyógyulva, holnap meg munka....úgyhogy nem tudom mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!