Érdemes kivetetni a mandulámat?
Négy éve folyamatosan betegeskedem, pedig szedek vitaminokat. Havonta legalább egyszer van valami légúti megbetegedésem, ebből minden 3. mandulagyulladás. Most 4. hete van begyulladva, szedtem antibiotikumot, kaptam antibiotikum injekciót, de visszajött 2 nap után. Ma ott tartok, hogy alig van hely a kettő között olyan nagyok. Enni nem tudok egyáltalán, inni is alig. Kaptam injekciót, de nem használ.
Tavaly ilyenkor voltunk a gégészeten, de azt mondták nem kell kivenni, mert mégiscsak egy védelmi vonal. Lehet, de szerintem inkább már csak egy góc, folyamatosan gyulladt, a végén a sok gyógyszertől még széjjelmegy a májam.
Így, hogy folyton betegeskedem, az iskolában is nehezebb volt teljesíteni. Szeptemberben egyetemre megyek, ott nem hiányozhatok folyton, hamar kibuknék akkor.
Érdemes próbálkozni még egyszer az állami kórházban, hátha megváltozott a véleményük, vagy vetessem ki pénzért? Esetleg van más megoldás ilyen esetben?
De a laboratórium kft-nél megcsinálhatod pénzért 1000 ft, úgy hogy nem kell beutaló
Szakember (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!