Ne kockáztass, inkább bírd ki azt az 1-2 hetet mire megjön a jogsi.
2024. máj. 29. 22:48
3/21 anonim válasza:
ha most végeztél az oktatással, ezt pont tudni kéne...
2024. máj. 29. 22:48
4/21 anonim válasza:
"Szükséges okmányok: érvényes vezetői engedély..."
neked már meg van az érvényes vezetői engedélyed?
2024. máj. 29. 22:49
5/21 anonim válasza:
Ha sikeres volt a forgalmi vizsgád, legfeljebb három munkanap, amíg felkerül a felhőbe, de általában már másnap ott van, akkor már mehetsz is a kormányablakba igényelni, és ha azt elintézted, akkor már vezethetsz is. Már azt az A4-es papírt sem kell magadnál tartani. Régen az volt, hogy ha új kategóriát csináltál, az okmányirodás papírral az előző kategóriákat vezetted, az újat még nem, szerencsére már jó pár éve ennél fejlettebb a rendszer. Szóval azonnal még nem vezethetsz, de ha tegnap volt a sikeres vizsgád, holnap már simán igényelheted a jogsit, és az ügyintéző látni fogja a rendszerben, hogy meglett a vizsga.
2024. máj. 29. 22:53
6/21 anonim válasza:
Úgy tudom a vizsga után felvezetik a vezetési jogosultságot a nyilvántartásba. És mivel jogosítvány sem kell, hogy nálad legyene szerintem lehet.
De én azért holnap be néznék a kormány ablakba, és igényelném az engedélyt. Ott adnak egy A/4-es papírt azzal tuti lehet. 😉
2024. máj. 29. 23:03
7/21 anonim válasza:
#6 Az A4-es papírt nem kell magadnál tartani már január óta, de meg kell igényelni az engedélyt.
2024. máj. 29. 23:08
8/21 anonim válasza:
Én a papírban hiszek 😂 Öreg vagyok, már 20 éve vezetek. Anno 20 éve megigényeltük, kaptunk papírt vezethettünk. Az, hogy nem vagy köteles magadnál tartani pici könnyebség. De jó ha van, nem kell egy kis koccanáshoz rendőrt hívni.
2024. máj. 29. 23:20
9/21 anonim válasza:
Ma még nem vezethetsz. 3 nap múlva menj be az okmányirodába (addigra felkerül a "felhőbe"), és akkor megigényeled - Eü. kártyát és orvosi alkalmasságit vigyed - és akkor kapsz egy kérelmező adatlapot.
Ezzel a papírral 30 napig, belföldön vezethetsz. De utána pár napon belül hozzák a jogsit is.
2024. máj. 30. 07:46
10/21 anonim válasza:
A jogosítvány kérvényező papírral vezethetsz. Amíg nem kérvényezed, addig nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!