Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tud olyat csinálni a klímahűtő...

Tud olyat csinálni a klímahűtő, hogy nyomáspróbán jónak tűnik, de 2-3 év alatt szépen lassan engedi el a hűtőközeget?

Figyelt kérdés
máj. 28. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

#10 Könyörgöm hagyd már abba, mert ez már túl megy egy határon. Te azt gondolod, hogy nálad a szivárgás mértéke alapján 2 év szivárgott el a gáz, miközben nyilvánvaló, hogy 2 év után mondta fel a szolgálatot egy tömítés, vagy a tököm tudja mi volt nálad a probléma. De a lényeg még mindig az, hogy:

1. Nálad sokkal komolyabb szivárgás volt.

2. Ha 2 év alatt FOKOZATOSAN szökik el a gáz, akkor azt a nyomáspróba soha sem fogja kimutatni, erre van ott a matek, csak a matek ugye igényel egy picike észt.

3. Szégyen gyalázat, hogy egy laikus próbálja diszkreditálni azt, aki ért hozzá.

máj. 29. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:

:D

Vicces, mert ugyanezeket a bullshit szovegeket nyomta az elso klimas is. Gyartotta a kifogasokat, hogy miert nem lehet megtalalni a szivargast.

Mindenkeppen csak tolteni akart.

Aztan a masik helyen gond nelkul megtalaltak mindket szivargasi helyet.

Amatorok vagytok, de nem gond. 10-bol 8 klimas ilyen.

máj. 29. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Na igen. Itt már egy másik témánál járunk és ebben viszont egyet tudok érteni maximálisan. Ez nem csak klímásokra igaz sajnos, hogy mindig a gyors pénzre mennek, nyilván az nem jó dolog hogy a te esetedben lepattintott, de ezekkel engem ne vegyen senki egy kalap alá. Én egy szóval sem mondtam, hogy rögtön tölteni akarok és nem is vagyok hajlandó nyomáspróbázni, mondván úgysem találja meg. Én csak azt mondtam, hogy ha rátesszük nyomáspróbára, akkor az egy olyan szituációban nem fog kimutatni semmit, mint a kérdezőé. Ettől függetlenül még ha az a panasza az ügyfélnek, hogy szivárog, akkor megpróbáljuk megkeresni. De ha nem megy, akkor nem megy. Az analóg órák 0.1 bar-os pontossággal vannak skálázva, a digitális órák szintén ugyanennyivel vannak kalibrálva. Ahhoz, hogy egy ilyen pici mértékű szivárgást kimutasson, ahhoz minimum napokra rajta kellene hagyni (ennek bemutatására szolgált a matek), viszont ilyet meg nem fog csinálni senki, a te második klímásod sem, meg 100-ból 99 ember nem is tenné le emiatt napokra az autót, inkább 2 évente megtöltik.
máj. 29. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, felnyomtak nalam 20 barra nitrogennel, ugyanott volt az ora vegig es megis szivargott!

Befujtak az osszes csatlakozast, klimahutot nitrogenre reagens sprayvel. Es attol a hangyafasznyi szivargastol is ugy felhabzott, mintha habfurdot csinalnal a kadban! Szazszor jobban megmutatja, mint az UV.

Es nem azonnal ment el a gaz, hanem fokozatosan, mert kb. a negyede meg 2 ev utan is megvolt. Csak alig hutott mar.

máj. 29. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
máj. 29. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Na látod klímás (gumis), megint tanultál valami újat. Lehet, ha visszaveszel a hatalmas arcodból előrébb jutsz! Most már nem kell elküldened az ügyfelet szivárgó rendszerrel, megtalálod neki a hibát. Vagy random töltögetni ész nélkül 2-3 évente egy brutál üvegházhatású gázzal. Tölteni minden hülye tud, az is akinek nem szabadna!
máj. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!