Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek és mikor éri meg az...

Kinek és mikor éri meg az évszakos gumicserét kerékcserével végrehajtani?

Figyelt kérdés

Öreg autó, nincs légnyomás érzékelő.

Mindenképp gumishoz kell vinni.

2024. máj. 17. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Hogy érted hogy kinek? Tavasszal és ősszel szokták cserélni és gumisnál. Ha külön felnin van, akkor akár otthon is lehet.
2024. máj. 17. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha arra gondolsz,hogy a másik szetted is felnire van szerelve, akkor mindig megéri. Nem tudom,hogy most mennyiért szerelnek át,de jó 10 éve, cirka 3 átszerelés áráért vettem egy szett lemezfelnit, így ha azt veszem, akkor a harmadik év elején már visszahozta az árát,plusz gumisnál se megy el az időm.
2024. máj. 17. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Főleg a gumisnak éri meg.
2024. máj. 17. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
En tegnap szereltettem fel 4 gumit 4 felnire egy kisvarosban, a helyi legolcsobb gumisnal. 20 ezret kertek, autora nem kellett ferakni. Ahhoz kepest hogy 80-bol mar veszel 4 uj lemezfelnit, vagy 80-120 korul 4 hasznat jo alapotu alufelnit, baromi draga. 2-3 ev alatt visszahozza a +4 feli a sajat arat.
2024. máj. 17. 15:25
 5/8 krwkco ***** válasza:
78%

"Kinek és mikor éri meg az évszakos gumicserét kerékcserével végrehajtani?"

Mindenkinek, aki tud kereket cserélni.

Bontóban venni kell 4 acélfelnit, kicsit lefesteni, ha rozsdás és arra mehet a téli gumi. Vagy ha télen is alufelnit akarsz, akkor is megéri.

Egy kerékcsere időben nem tart tovább, mint odamenni a gumishoz, várakozni, várni a számlára, stb.

2024. máj. 17. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Gumisnak eri meg, evek ota 4 evszakossal tolom.
2024. máj. 17. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Évek óta télivel járok. Ha már leradíroztam csak nyári lesz. Hát már nincs is tél :D
2024. máj. 17. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
2 szett gumim van, felnire szerelve. 14k volt legutóbb a kerékcsere pedig nem kellett a gumit felrakni és leszedni. Idén kölcsönkértem egy krokodil emelőt és nagyjából 15 perc alatt cseréltem ki a 4 kereket. Ezentúl nem megyek a gumishoz. Munkahelyemen ki tudom centiroztatni a felnit. Nekem nem fogja megérni évente 30-at fizetni két 15 perces munkáért.
2024. máj. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!