Céges kisteher defekt?
Ez van, ha nem tudod megcsinálni akkor kikell fizetni .
De az én véleményem az hogy idétlen az aki egy kereket nem tud lecserélni.
Mert a gumis is letudta , neked pont úgy kellett volna.
És akkor miért nem volt jó pótkerék??
Elég sok oldalról jön a lúzerság!!!
Tudom hogy ez nem tetszik de én kamionos vagyok és mindíg megkellett oldanom az ilyesmit.
Ha egy új kerék és gumi is volt az árban, akkor méltányos volt.
Egyébként kőkeményen átvertek.
#5 Nem értem a problémát. Te kérted a segítségüket, mert te nem tudtad megcsinálni. Ők ennyiért csinálták meg, te hívtad őket, te kérted a segítségüket. Ha nem jönnek ki, akkor azóta is ott dekkolsz, mert te magad nem tudod megcsinálni.
Mi a gond? Minden annyit ér, amennyit kifizetnek érte. Neked ez megért ennyit, tehát ez ennyit ért. Nem kevesebbet, ennyit.
Ráadásul céges számlára kérted, kifizeti a cég, szóval te mégis mi a rohadt istenért pörögsz ezen? Nem te fizetted.
Tanulság: legközelebb előre egyezzetek meg az árban. Gondolom nem kérdeztél semmit, csak csinálja meg azonnal és céges számla lesz. Ez a csókának annyit jelentett, hogy bármennyit kérhetek, úgyis a céged kifizeti.
Továbbá érdemes berakni egy vascsövet a kocsiba, amit rá tudsz húzni a kerékkulcsra ilyen esetben. Meg közelharc esetén is jól jön. :)
Figyu, mi az átbaszás?
Nálunk ugy mukodik, ha az áruval nem erunk oda van kötbér, ami 1 milliotól indul.
Nos ha én defektet kapok, akkor inkabb a 100.000-et fizetem ki, mint a millios kötbért.
És én is és Te is így csinálnád, ha lenne rá lehetőséged.
7. Nem kell vascső, lehet kapni kerékanya nyomaték sokszorozót.
Ezzel bármilyen csavart könnyen lelehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!