Baltaarcúu kérdése:
Céges kisteher defekt?
Figyelt kérdés
Autópálya mellett defektet kapott a céges kisteherautó.Pótkerék volt,de elég ramaty állapotú volt,defektes kereket nem tudtuk leszedni,annyira rá voltak húzva a csavarok,kértünk benzinkúton segítséget,ott adtak egy autómentő telefonszámot.Egy szó,mint száz céges számlát kértünk,kártyával nem lehetett fizetni,max utalni,és 100 ezer volt a végösszeg,és csak kereket cserélt.Mennyire b.szott át?Hasonlót tapasztaltatok?2023. aug. 19. 10:45
11/14 krwkco válasza:
"Ezzel bármilyen csavart könnyen lelehet venni."
Ezzel csak annyi a gond (azonkívül, hogy nyilván nem volt kéznél), hogy 300 Nm az semmire sem elég, ha rosszul beállított légkulccsal húzták meg a kereket.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát nem sok használható infót kaptam,egyedül a vascső hangzik jól...persze cég fizeti,rendes cégnél vagyok azért próbálok nem kibaszni velük,de erre nem volt még se gyakorlat,se hogy kit hívjunk,tehát semmi.Aki meg lúzerezik az kapja be...
2023. aug. 19. 16:05
13/14 anonim válasza:
Nem vascső kell, hanem egy normális kerékkulcs, a gyáriak szart sem érnek. Én egy kamionos boltban vettem a furgonhoz fél collos dugókulcsot és hozzá 80 centis derékszögű hajtókart. Furgonra tök felesleges a nyomaték sokszorozó.
14/14 krwkco válasza:
"Nem vascső kell, hanem egy normális kerékkulcs"
Ez valóban így van. Nem az erő a szűk kapacitás, hanem a szerszám szilárdsága. Egy megfelelő kerékkulcsnak a végét emelővel alá kell támasztani. Így akkora erővel lehet felfele nyomni, mint az autó súlyának kb. a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!