Milyen szerszámnak hívják?
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, de teljesen béna vagyok hozzá..
Férjemnek MTZ-je van, és születésnapjára szeretnék neki venni olyan szerszámot, vagy készüléket, hogyha defektet kapna a kereke, akkor az egyből lecsavarja a kerékről a valamit (csavarokat?), és szinte egyből vissza is rakja :D tehát nem neki kell megszenvedjen kicsavarozni a kerékrögzítőket, viszont nem tudom hogy nevezi, ebben szeretnék segítséget kérni :D
Aksis ütvecsavarozó/nyomatékkulcs kell neked.
Inkább valami megbízható márka legyen, Bosch, Makita, Milwaukee.
Attól függ milyen van most a férjednek szerszámokból (ha már van pl egy 18v-os bosch csavarozója akkor jó lehet hozzá az az aksi,töltő
Olyan nincs ami magától megcsinálja, olyan van ami segit vagy könnyebbé teszi a szerelést.
Lehet kapni kamionos boltba " kerékanya nyomatékkulcs áttételes ".
Vagy légkulcs, de ehhez már kell kompresszor is.
Traktorok cserél kereket a férjed ott helyben? Nem hinném.
Szerszámot meg szerintem ne vegyél neki. Nem tudod mire van szüksége, és milyen márka tetszik neki.
Akkor inkább adj neki vásárlási utalványt.
Inkább tedd azt a pénzt a malacperselybe, hogy tudjon szegény egy normális traktort venni, mielőtt tönkremegy ebben a hulladékban.
(légkulcs, vagy akkus ütvecsavarozó lenne egyébként, ami kellene erre, attól függően milyenek a körülmények)
De a légkulcsot nem tudja kinn a mezőn használni , ahhoz kevés a levegő.
De egy nyomaték sokszorozót azt mindenütt tudja és annak hasznát veszi.
Tudom mert a kamionba van és használtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!