Egy 24 lánynak, melyik illene jobban a kettő közül?
A BMW belseje jobban néz ki nekem, mint a jaguáré.-)
Az árat ne nézzétek a kettő közt. Melyik ad többet a luxus terén?
Még ha nem is ezt a két kocsi egyikét veszem meg, amit linkeltem, de mindenféleképpen BMW vagy Jaguár.-)
Azok akik akarnak kötekedni, inkább máshova írjanak, lécci.-)
ha olyan motorral szeretnéd venni, amilyet belinkeltél, tuti a Jaguár (ha csak V6os lenne, akkor is). a BMW is jó, de sztem a Jaguár kicsit nagyobb "ritkaság". erősebb, kényelmesebb, és ott a szekvenciális váltó (ebbe ne menjünk bele, de ha érdekel, leírhatom prrivátban). a BMW-k felfüggesztését nem a kényelem jellemzi, ezek inkább sportosabbak. és a nevükhöz a "megbízhatóság" párosul (nemmintha a Jaguár nem lenne az). hosszú útra mind a 2 tökéletes. bár a többieknek igaza van, egyik se nőies, de sehol nincs megírva, hogy nő nem használhatja. esetleg javasolnék egy harmadikat, amit használtan megkapsz kb. ennyiért, mint a BMW-t és a Jaguárt, de azoknál sokkal szebb, és talán jobb is (minőségben):
prev=/images%3Fq%3Dmaserati%2Bgranturismo%26um%3D1%26hl%3Dcs%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26biw%3D1280%26bih%3D617%26tbs%3Disch:10%2C171&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=121&vpy=261&dur=1861&hovh=176&hovw=286&tx=225&ty=104&ei=vufJTKTvK8Lysgblp4yBDg&oei=vufJTKTvK8Lysgblp4yBDg&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0&biw=1280&bih=617
Maserati Granturismo a neve. remélem segítettem :)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:15
Köszi a linket és a részletesebb leírást!-)
De inkább maradok a BMW és a Jaguár közt. Nem szeretem a sportkocsikat, bár jól néznek ki, de szeretem a nagyobb kocsikat.
Nem gondolok sosem arra, hogy egy kocsi milyen nőies legyen számomra.-)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43
Lécci ne menjünk bele az üzleti részbe!-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!