Mi lehet ez a jelenség?
1/
Az a fura,hogy munka eszköz és ugye vissza hozza az árát.Azt mondta ismerősöm,hogy az új cucc 1.2millió forint lenne a felújítás meg olyan 200EFt de neki most nincs kedve kiadni ezért pénzt.Elméletileg autószerelő csinálta mert mindig autószerelőhöz viszi de tudom ott is lehetnek kókányok,csak nekem meg fosatós ez az érzés.
Lehet hogy a hátsó bölcső konkrétan lötyög a kasznin. Ez lehet kiszakadt futómű rögzítési pont, fellazult vagy nem meghúzott csavar miatt. Ugyan ez lehet a kormánymű, első bölcső környékén is. Lehet hogy a lengéscsillapítók mind cserések, vagy szét van szakadva a stabilizátor rendszer.
Egyébként az átalakítás 4-2 kerék meghajtásra nem biztos, hogy olyan egyszerű, hogy lekötöm a kardánt. Nem tudom milyen évjáratú autó, de több biztonsági rendszerben is okozhat problémát, ha meg van szakítva a hajtás.
Ez így semmiképp sem jó, el kellene vinni egy szakszervizbe.
8/
Most volt nagyszerviz az autó futóművén. Olyan 2008 körüli raw 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!