Adathor kérdése:
Ha sikerült a rutin vizsga motorból, utána hány órát kell vezetni forgalomban,hogy azután mehess vizsgázni forgamomból?
Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 21:25
11/11 anonim válasza:
#10 Amúgy ez eddig a legjobb válasz. Mert ugye vizsgázni nem a kötelező óraszám után megyünk. Meg a jogsi nem az, hogy én fizetek X összeget azért, hogy legyen. Hanem fizetek azért, hogy az oktató velem töltse az idejét, és majd az oktató eldönti, mikor gondolja azt, hogy én levizsgázhassak, mert 1. sikeres vizsgát tudnék tenni 2. még fontosabb, a sikeres vizsga után nem vagyok ön- és közveszélyes. És ez bizony mindenkinél változó óraszámot igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!