Kressz vizsgán megbuktam és nem az én hibámból! Ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok! Kressz vizsgáztam a mai nap folyamán a Petzválba és az lenne a kérdésem hogy más is járt már így? Egyszerűen a kérdések tovább léptek maguktól amikor éppen hogy megnyomtam a “tovább” gombot. 3 kérdés ment el mert láttam a kérdések mennyiségéből. 1 pont híján buktam meg és ez a bosszantó számomra+ az ügyfélszolgálaton le is szarták és csak annyit mondtak, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni. A2-t csináltam és 10500ft kellett befizetnem ismét.
Köszi, ha elolvastad tapasztalatokat meg várom és ha valakinek van tippje ilyenkor( akárcsak a vizsgán) mit csináljak azt nagyon megköszönném! ;)
Mondjuk amikor először ugrott a képernyő nyomás után, akkor visítani kellett volna a teremben levő vizsgabiztos felé egyet. Ennyire balf*sz nem lehetsz, hogy utólag panaszkodsz, nem közben. Másrészt meg ha jól értem, 3 kérdés ment el. 75 pontos a vizsga, 65 ponttól átmész. Tehát még ha a 3 elment kérdés mind 3 pontos is lett volna, akkor is csak 9 pontot veszítesz, az 66, tehát sikeres. Szóval nem egy pont híján buktál meg, hanem a három eltűnt kérdés és a tudatlanságod együttese miatt. És a tudatlanságodnak nem kéne léteznie.
Mellesleg megjegyzem, úgy működik a KRESZ vizsga, hogy amikor a végére érsz, az átugrott, kihagyott kérdéseket újra feldobja a gép. Tehát ha el is ment a kérdés, mint ahogy írod, mivel nem adtál az "elment" kérdésre választ, a végén annak újra meg kellett volna jelennie. Te valamit nagyon kamuzol, vagy nagyon be voltál tépve.
#6 Neked akkor szerencséd van ha ilyen gyorsan olvasol. Viszont az meg tény, és itt mindig le is írják, hogy nem a helyes válaszokat kell betanulni hanem a szabályokat. Ebből kifolyólag meg lehet az első két szó alapján neked beugrik a korábban teszt alatt megjegyzett helyes válasz, de elég egy szó vagy vessző a mondatban, és már más értelme van a kérdésnek, és más lesz a helyes válasz. Erre szokták mondani, nem mindegy, hogy elsőbbség adás kötelező, vagy állj elsőbbség adás kötelező.
Ráadásul azért igyekeznek megkavarni úgy a kérdéseket, hogy legyen bennük olyan amivel a gyakorláskor nem találkoztál, én 3 ilyent is felismertem tavalyelőtt.Nekem meg csak kategóriabővítés volt, mert több mint 20 éve van B-m.
Tudod az érintőképernyőnek megvan az a csúnya, rossz szokása, hogy azonnal reagál, nem kell lenyomni, mint a fizikai gombot. Ezért lehet, hogy azonnal továbblépett, "pedig épp csak megnyomtad".
Ezrek vizsgáztak le előtted, ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye...
"Kressz vizsgán megbuktam és nem az én hibámból! Ilyenkor mi a teendő?"
Menni kell újra vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!