Szakmai vizsga elött az utolsó héten megbuktam mi a teendő? (részletek lent)
Már semmit. Ilyenkor meg mindig is az egész éves átlagot nézik, a fél évi az csak tájékoztató jelleggel van hogy akkor hol tartasz a jegyekkel ha év vége lenne.
Ha megbuktál akkor nyáron pótvizsga és akkor utána megint szakmai, azt nem tudom hogy hogyan megy pontosan.
A tanárra nem mondd azt hogy téged utál, mert ő nem csak azt veszi hogy hogyan teljesítesz hanem hogy milyen a hozzáállásod mennyire figyelsz órán a dolgokra, arra is adhatott jegyet, és egyébként 1,8 as átlaggal még nem kötelessége megadni a kettest, az 1,75-től is csak jóindulatból adhatják meg 1,5 től adhatnak lehetőséget a javításra. A tanárodnak lehet hogy nincs igaza, én nem tudom, nem ismerem, de ő azt ír a naplóba amit akar.
Tanulni a pótvizsgára.
Fontos lenne megértened, hogy az osztályzókonferencián nem azért adtak igazat a tanárodnak, mert utál téged, hanem azért, mert 1,8 a jegyeid átlaga. (A második félévi külön nem számít.) Az egyetlen lehetőséged tisztességesen tanulni, hogy ilyen helyzet ne fordulhasson elő.
Engem is utáltak tanárok, aztán mégsem fordult elő soha, hogy emiatt a bukásnak akár a közelébe is kerüljek. Olyan már volt, hogy négyest kaptam egy vizsgán emiatt. A dolgozatok és más jegyek magukért beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!