Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakmai vizsga elött az...

Szakmai vizsga elött az utolsó héten megbuktam mi a teendő? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A részletek egy gyakorlati tantárgyból buktam úgy hogy az átlagom a napló szerint 1.8, ha pedig csak a második félévi jegyeimet nézem akkor 2,2. Ez a tanár személyesen utál engem és úgy néz ki igazat adtak neki az osztályozó értekezleten is. Ezek után mit tudok csinálni hogy valahogy mégis átengedjenek?

2013. máj. 2. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Már semmit. Ilyenkor meg mindig is az egész éves átlagot nézik, a fél évi az csak tájékoztató jelleggel van hogy akkor hol tartasz a jegyekkel ha év vége lenne.

Ha megbuktál akkor nyáron pótvizsga és akkor utána megint szakmai, azt nem tudom hogy hogyan megy pontosan.

A tanárra nem mondd azt hogy téged utál, mert ő nem csak azt veszi hogy hogyan teljesítesz hanem hogy milyen a hozzáállásod mennyire figyelsz órán a dolgokra, arra is adhatott jegyet, és egyébként 1,8 as átlaggal még nem kötelessége megadni a kettest, az 1,75-től is csak jóindulatból adhatják meg 1,5 től adhatnak lehetőséget a javításra. A tanárodnak lehet hogy nincs igaza, én nem tudom, nem ismerem, de ő azt ír a naplóba amit akar.

2013. máj. 2. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Tanulni a pótvizsgára.

Fontos lenne megértened, hogy az osztályzókonferencián nem azért adtak igazat a tanárodnak, mert utál téged, hanem azért, mert 1,8 a jegyeid átlaga. (A második félévi külön nem számít.) Az egyetlen lehetőséged tisztességesen tanulni, hogy ilyen helyzet ne fordulhasson elő.

Engem is utáltak tanárok, aztán mégsem fordult elő soha, hogy emiatt a bukásnak akár a közelébe is kerüljek. Olyan már volt, hogy négyest kaptam egy vizsgán emiatt. A dolgozatok és más jegyek magukért beszélnek.

2013. máj. 2. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!