Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hátsókerék-hajtás miatt...

A hátsókerék-hajtás miatt karamboloznak annyian BMW-vel?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy valóban így van-e vagy csak nekem tűnik fel, mert már erre figyelek oda, de szerintem meglepően sok baleset történik BMW márkájú kocsikkal.

Ennek az oka az, hogy maga a kocsi viszonylag erős alapból és emiatt esztelenül gyorsabban is hajtanak a sofőrök, (amibe ugye kódolva van a baleset) vagy a hátsókerék-hajtás önmagában képes ennyire meglepni sokakat?

máj. 9. 19:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

@26 - az rendben van, sőt, mivel konkrétan azért mész oda hogy határon autózz - leginkább a sajátodon, ha jó vagy akkor az autódén -, nagyobb esélyed is van rá. Azért van kavicságy, bukótér sok helyen, hogy lehetőleg ne halj bele.

A fontos különbség, hogy ott te maximum olyan emberrel/autóval találkozol, aki szintén kiment a versenypályára és ezzel vállalja annak lehetséges következményeit, illetve fel van készülve rá hogy itt ő is és mások is határon fognak autózni, tehát figyelni fog, ha látja hogy mondjuk gyors autód van de bénázol akkor inkább elenged.

Közúton meg bárkivel, bárhol, bármikor találkozhatsz, az emberek közlekednek és nem versenyeznek. Nagyon nem ugyanaz a kettő.

máj. 13. 09:20
 32/33 anonim ***** válasza:
máj. 13. 09:23
 33/33 anonim ***** válasza:
Amíg a büntetés nem lesz lóerő alapú - és legalább 5000 Ft/LE - addig a sok agyhalott tovább rodeózik.
máj. 13. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!