Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hátsókerék-hajtás miatt...

A hátsókerék-hajtás miatt karamboloznak annyian BMW-vel?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy valóban így van-e vagy csak nekem tűnik fel, mert már erre figyelek oda, de szerintem meglepően sok baleset történik BMW márkájú kocsikkal.

Ennek az oka az, hogy maga a kocsi viszonylag erős alapból és emiatt esztelenül gyorsabban is hajtanak a sofőrök, (amibe ugye kódolva van a baleset) vagy a hátsókerék-hajtás önmagában képes ennyire meglepni sokakat?

máj. 9. 19:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a legtöbb barmot a 3 betűs vezetéstámogató rendszerek mentik meg a biztos haláltól. Ami alapján azt állapítják meg, hogy megfogták a kocsit és mennyire tudnak vezetni. Pedig nem.
máj. 9. 21:26
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ez azért nem reprezentatív, mert a biztosítási ügyekben benne van az is aki koccant a parkolóban, meg az is aki egy családot irtott ki.

Ráadásul a balesetben érintett kocsikat számolják. Ennek az esetnek a mentését láttam, a barom 3-4 másik autót tört ropira amikor vagy 80-90-el belerongyolt az álló kocsisorba. Mindezt 550-es úton.

[link]

máj. 9. 21:31
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azért, mert ilyen nyikhaj hülyegyerekek, meg a szopott billiárd golyó fejű gyurma gyurik hajtják, oszt vezetni azt nem tudnak. Ettől függetlenül is a hátsókerék-hajtás mondjon le, semmi előnye nincs az elsőkerék-hajtáshoz képest.
máj. 9. 22:05
 14/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Egyszerűen azok vesznek BMW-t, akik szeretnek kockázatosan vezetni.
máj. 9. 22:21
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Bár nem bmw de a lényegen nem változtat.

máj. 9. 22:30
 16/33 anonim ***** válasza:
81%
#14 Nem. Azok vesznek itthon BMW-t, akiknek több pénzük van pillanatnyilag (mert a fenntartásra már nincs), mint eszük. Némelyik még a jogosítványra szánt pénzt is a BMW-be teszi.
máj. 9. 22:36
 17/33 A kérdező kommentje:
Az ilyet én sem értettem soha, hogy azzal menőznek a fentebb említett figurák, hogy hány száz lóerős autójuk van, miközben a saját tudásuk nem éri el azt a szintet. Ami (gondolom én) érthető, mert attól, hogy elmegy vele közúton A-ból B-be nem fogja megtanítani a kiélezett helyzetek megoldására.
máj. 10. 09:27
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt a kiélezett helyzetet sem értem, normálisan kell közlekedni, és nem kerülsz olyanba.
máj. 10. 11:24
 19/33 anonim ***** válasza:
82%

Tény, hogy több vezetéstechnikai tudás és gyakorlat kell egy hátsókerekes, erős autó sportos vezetéséhez, mint egy elsőkerekeshez. Főleg csúszós úton.

Ebből a szempontból egy elsőkerekes vagy összkerekes kocsi biztonságosabb.

máj. 10. 12:18
 20/33 A kérdező kommentje:

Persze, hogy normálisan kell. Csak ha mindenki arra törekedne, akkor senkinek nem kellene erős sportkocsi. Így meg "néha kicsit sportosan vezetünk" aztán jönnek a bajok.

Szerintetek hol, milyen géppel lehet elsajátítani az ehhez szükséges vezetéstechnikai tudást?

máj. 10. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!