Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HVO100 dízel üzemanyag mellé...

HVO100 dízel üzemanyag mellé még továbbra is szükség van adblue -ra is?

Figyelt kérdés
máj. 9. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt kocsi válogatja nem üzemanyag. Az adblue nem az üzemanyaghoz kell hanem külön, és a kipufogógáz kezeléséhez használja fel a kocsi.
máj. 9. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha adblue-s az autód, akkor persze hogy kell. Nem attól függ hogy hol és mit tankolsz a tankba.
máj. 9. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Adblue akkor is kell (ha ilyen az autód), ha benzint, petróleumot, disznótrágyát, ecetet, vagy zacskós húslevest tankolsz bele.
máj. 9. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Végülis, közben rájöttem a válaszokat is átnézve, hogy mi is lenne az igazi kérdés, ezért rákerestem mennyivel csökkenti a NOx kibocsájtást ez az újfajta üzemanyag, és mivel csak mondjuk 10% körül míg az adBlue 90% körül, így érthető, ha marad az adBlue haszálat.

Szerintem, ha elérte volna azt a csökkentési szintet, amit az adBlue tud, akkor nem kéne adalék.

máj. 10. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!