Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Mannol és...

Mi a véleményetek a Mannol és az AZ Meisterteile olajokról?

Figyelt kérdés
Az olajokra és a többi kenőanyagaik minőségére lennék kíváncsi.

ma 08:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

AZ = Antal Zombori, atcsomagol valamit

Mannol: 120+ orszagban vannak jelen sajat gyarral. Nem koltenek marketingre, ezert olcsok. Minosegre rendben vannak.

ma 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom. Nincs reológiai, se tribológiai, de még csak kémiai laborom sem. (Annak ellenére, hogy vegyész vagyok, de nem kenőanyagokkal foglalkozom.)

Mennyit lehet egy ilyen olcsóbb olajjal spórolni? 5000Ft-ot?! Az autó éves fenntartásához képest kerekítési hibahatár. Én inkább maradok a piacvezető, bevált, márkás olajoknál. Nem állítom, hogy rossz az olcsó olaj, de pár ezer forint spórolás miatt én nem merek kockáztatni. Főleg azért, mert nem cserélgetem pár évente az autóimat. Az egyik 20, a másik 7 éve van nálam új korától.

ma 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
AZ szerintem valami bóvli, a Mannol jó minőségű de olcsó.
ma 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mannolt nem szívesen használok, mert nekem már egyszer megégett, ami a rossz minőségre utal. Hogy ki mit hisz, az úgyis az ő döntése, én inkább a tuti jó minőséget veszem Motult. Nincs olyan nagy különbség árban, évente egyszer kibírható.
ma 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon finomak, minden reggel beverek belőlük egy felestm
ma 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Amit a nagy markaknal elfelejtetek, hogy minel dragabb, annal nagyobb esellyel futtok bele hamisitvanyba. Lasd NGK gyertya.
ma 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A.Z egy hulladék olaj! Bírtam, mikor a Speedzone-sok is reklámozták, aztán mikor Göbi vitte a szervizbe a kocsiját, akkor még a reklám miatt sem tette bele. Én is próbáltam az A.Z mt-t , mert gondoltam jó az a 20 éves kocsimba, erre megjelent az olajfolt az autó alatt, mert nyomta ki a főtengelyszimering mellett . Most Mannol van benne, ugyan az is szivárog már, de lényegesen kevésbé.
ma 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Te mennyire bíznál egy "Zombori Antal Mesteralkatrész" nevű olajban?
ma 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt unixosként mi úgy tudtuk, hogy mol olaj van a dobozban. Ez nem hivatalos, de a legtöbben azt mondják. Arra nagyon jó olaj, hogy első összerakás után átmossa a rendszert. Másra nem jó.
ma 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!