Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azok akik nem valami huszonéve...

Azok akik nem valami huszonéves tehát olcsó válságautóval járnak azok hitelre vagy kp-re vették az autót?

Figyelt kérdés
ápr. 27. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Hitelre nem veszünk autót, mert az egyrészt azt jelenti, hogy nincs pénzed rá, másrészt meg nem elég, hogy nincs rá pénzed, még drágább is lesz, mint azonnal fizetve.
ápr. 28. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Én se nagyon látom értelmét hitelre venni autót. Ha nem tudod pár év alatt összekaparni az árát, akkor nem biztos, hogy ennyire előre kellene költekezni.

Ha nagyon belém akarják beszélni, valami drága új álomautónál csak-csak megértem valahogy. De egy relatív olcsó, öreg autónál totál értelmetlennek tartom.

ápr. 28. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a hitelre nem veszünk autot duma. Vettem kp-ra egy hasznaltat annyira szar volt, hogy csak a szervizt latogattam vele es ment bele a penz. Mondom veszek egy ujat leasingre 250 eurot fizettem ra. A biztositasok nem emelkedtek az idő alatt. Egyszer egy evben elvittem a kötelező szervizre, igy is olcsobban jöttem ki mint egy felrement autovasarlassal. Ne vegyetek. Legközelebb vennek tennem a maximalis 7 évet. Alacsony törlesztőreszlet es a biztositast sem emelik.
ápr. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!