B kategóriás gyakorlati oktatás: kérhetem-e az oktatómat, hogy ne hosszas politizálással, okfejtéssel, meséléssel húzza a kezdeti időt vezetés oktatás helyett, hanem a lényegre koncentráljon... vagy inkább váltsak oktatót?
Mond meg neki amikor elkezdi dicsérni a mi bőlcs és kedves vezésrünket(Orbán elvtársat) Hogy jó lenne ha ezt másnak adná elő és nem neked mert amugy is még azt is utálod aki szereti Orbánt.
Egyből eldől hogy kell új oktatót keresned, vagy visszavesz a pofázásból:D
én is nyugdíjas oktatónál tanultam,az első 4 órában csak az autót mutatta be pedig autoszerelőnek tanultam tehát már láttam autót,
látta rajtam hogy fiatal vagyok és hogy nem vagyok határozott
ezért kihasználta a helyzetet és hülyének nézet nekem is 2 óra vezetésből a fele elment arra hogy furikáztam ügyeket intézni vagy elkezdett mesélni stb
végül 60 órával és 700eft zártam megbántam hogy nem váltottam
sajnos ezek dörzsölt vén rokák
játszák a hülyét meg akit tudnak azt ki használnak a saját érdekeidet nézd,a mai világba felökni bárki segítene viszont a földről felsegíteni már csak 100 ból 1,
azt nézd hogy neked jó legyen!!!
Próbálj meg sokat -aztán még többet- kérdezni.
Akkor beszélhet kedvére, de arról ami téged érdekel.
Ha olyan részhez ér amit már tudsz, akkor mond hogy ez OK. és kérdezz rá a folytatásra.
Így kedvére beszélhet de a te irányításoddal.
Ha szóba hozz a politikát, egyszerüen közöld, hogy nem érdekel, mert vezetni akarsz megtanulni.
Ha nem jön ben, akkor válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!