Ma kezdtem a vezetest es az oktato azt mondja hogy keszuljek arra fel,hogy lehetseges hogy lesz baleset oktatas alatt?
Bármikor történhet bármi. Nem tudom, miért mondta az oktató. Azért, mert te mondtad neki, hogy félsz ettől, vagy mi volt az előzménye?
Amikor én tanultam, pont a vizsgára mentünk, de egy sráccal még ment egy órát az oktató, hogy gyakoroljon. Közvetlen a vizsga előtt ütött el egy szabálytalanul elé kanyarodó biciklist. Nagy gond nem lett, de el tudod képzelni, mennyire "megnyugtatta" a srácot. Aztán úgy tudom, levizsgázott sikeresen.
De fel kell készülni mindenre, az nem árt. Csak nem tudom, ilyenre mégis hogy készüljön fel egy tanuló?
Én sok amatőr gokartversenyen indultam, az arra biztosan jó volt, hogy ha belém jön valaki oldalról vagy hátulról, talán tudjam korrigálni, mert ott ez gyakran előfordult, és úgy kellett kikeveredni belőle, hogy lehetőleg időt se veszítsek vele sokat.
Hát, mindenképp furcsa, hogy így kezdi az oktató, aki elvileg pont azért is felel, hogy ne történjen baleset az oktatás alatt... Plusz ez aztán ad a tanuló önbizalmának. :/ Én egy ilyen után elgondolkodnék, hogy jó oktató választottam-e...
Nyilván olyan baleset megeshet, hogy pl. álltok piros lámpánál és a mögöttetek haladó belétek koccan, mert nem tart követési távolságot, stb., de azért nem ennek a hozzáállásnak kéne az általánosnak lennie. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!