Mitsubishi Lancer (2009) nem nyílik ki távirányítóval és amikor ráadom a gyújtást nem történik semmi. Mi lehet a probléma?
Sziasztok,
A kocsinkat utoljára kb. 4-5 napja használtuk (addig hiba mentesen működött), de ma reggel nem működik:
- Nem nyílt ki a központi zár gomjával az ajtó, csak a fizikális kulcs részével
- Ezért első körben cseréltem elemet mindkét kulcsban (normál és pótkulcs), de továbbra sem nyitja
- Nagyobb probléma, hogy nem is tudom beindítani az autót: amikor gyújtást adnék rá, abszolút semmi nem történik (pl. konroll lámpák nem villanak fel, stb.)
Mi lehet a probéma?
- Korábbi autónál előfordult, hogy rajta hagytuk a világítást és lemerült az aksi, de ott legalább történt azért valami, amikor ráadtam a gyűjtást. Most a világítás nem volt rajta hagyva. Lehet ezzel együtt, hogy valami annyira leszívta az aksit, hogy amikor ráadom a gyűjtást, akkor nem történik semmi?
- A következő tippem, hogy valamelyik biztosíték ment ki, hát ott még nem álltam neki a keresgélésnek.
- Szerintetek merre érdemes keresnem a hibát, mielőtt hívnék egy szerelőt?
Köszi előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!