Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500-600ezerig melyik a legjobb...

500-600ezerig melyik a legjobb autó? Miket ajánlotok mint alternatíva?

Figyelt kérdés

Az alábbi autók közül 3db 1.6 motorosak (100le körüliek) de van 1 ami 1.4 16v (98lovas) ferdehátú vagy akár kombi kivitelben.

Octavia első gen 1.6

Golf 4 1.6

Opel G astra 1.6

Renault Thalia 1.4 16v

Mi a véleményetek ezekről a kocsikról? Párommal szeretnénk autót venni de nem tudunk dönteni. Város+pálya vegyesen menne max 130km/H tempóval akár többen is. Nem száguldozni akarunk, inkább egy megbízható és jól kezelhető autót szeretnénk ami ha akár egy picivel is de biztonságosabb mint egy swift (ültem swiftben, szerettem is, de eljárt a legenda felett az idő)

ápr. 15. 16:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#6 isten ments hogy szarozzam a suzukit. Apámnak 2 swift is volt (nem az új típusok hanem a jó öreg) 1.3 16v glx 2e ablak és szervó. Imádtam benne ülni de amikor a pályán lögdöste a szuzit a szél azért picit féltem benne pedig imádtam.
ápr. 15. 18:49
 12/28 A kérdező kommentje:
#10 mit érdemes tudni az ignisről? Nem sok 1.5 van eladó ahogy láttam javarészt 1.3 van, picit kicsi neki az a motor nem? Mennyire jellemző rájuk a rozsda meg a tornyok rothadása mint pl a swiftnél? Nem instabil kanyarokban? Sajna a páromnak nem jönnek be, én elvagyok velük de nem kicsi a csomi nekik?
ápr. 15. 18:51
 13/28 Mad Max2 ***** válasza:

az 1.3 ignis 94 lóerős változó szelepvezérléses.

Bőven elég bele ennyi erő

94 lóerő, és 955 kg

Nem rohadnak.

Az 1.3 is bőven jó.

ápr. 15. 19:13
 14/28 A kérdező kommentje:
Kanyarokban milyen? Olvastam hogy sokan félnek kanyarban vele, illetve hogy szűkös autó elvileg
ápr. 15. 19:27
 15/28 Mad Max2 ***** válasza:
65%

Nem borul fel

Még egy ignist sem hallotam hogy felborult volna a kanyarban:)

Nyílván nem olyan mint egy sport kocsi, de nem tudsz felborulni vele, hacsak nem ész nélkül vezeted, de ugy meg minden autóval összetöröd magad.

Én az ignissel voltam már Erdélyben, Az alpokban, stb..

Elment az mindenhol.

Könnyű beszállni, bírja a földutakat is mert magas az alja.

Ha ledöntöd a hátsó űlést akkor 1 m3 raktered lesz

befér fektetve egy jó nagy hűtőgép is:)

Az olcsó autózás jelenlegi egyik legjobb alternativája.

ápr. 15. 19:46
 16/28 A kérdező kommentje:
Uha akkor lehet rá veszem párom a jó kis ignisre. Picit tart ő is hogy kevés lesz e az 1.3 de ezek alapján nem tűnik rossznak. Mindenféle infót tanácsot örömmel fogadok róla. Lehet írok egy külön bejegyzést is hogy össze tudjam gyűjteni az infókat
ápr. 15. 20:05
 17/28 Mad Max2 ***** válasza:
50%

a neten olvasgassatok teszteket róla

Írd be a keresőbe hogy: suzuki ignis használt teszt

Vannak róla videók leírások vélemények.

Nem bánjátok meg, ennyi pénzért ignis a nyerő:)

ápr. 15. 20:09
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg jók az Ignisek, 1 tonna sincs a kaszni, 93 lóerő mellé teljesen jó. Típushiba a váltó ezeknél, ami pont nálatok fog tönkremenni, ha még nem volt javítva, de 150 ezerből megvan a felújítás. ABS kocka is szinte biztos tönkremegy, ha nem volt 2 évente cserélve a fékfolyadék. A 600 ezreseket én nem ajánlanám, mint a kínálat aljáról semmit. A jó Ignisek 1-1,5 millióért mennek. Ennyiért Wagonrből kaptok jók. Akár abból lehet az Ignis motoros 93 lovasat is, ha kell az erő. A 73 lovas szeret szelepszárszimeringes lenni és füstölni ezért azt kihagynám. Természetesen azt is rendesen átnézetve szerelővel, mert lehetnek meglepetések. Nem golyóállók ezek sem, ezeket is tönkre lehet tenni elhanyagolva. Na ilyenkor szokták eladni.
ápr. 15. 20:13
 19/28 A kérdező kommentje:
WagonR na abban ültem már. Sose volt a szívem csücske sajna
ápr. 15. 20:18
 20/28 Mad Max2 ***** válasza:

Aki 1.5 millióért vezs 20 éves ignist az nem normális.

Azok túlárazott masinák, lehet van amelyiket 1 éve hírdetik annyiért.

Igen is lehet venni jó állapotú ignist 6-700 ezerért.

ápr. 15. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!