Munkába járás más alternatíva?
Napi 13-13km-t szeretnék megoldani lehetőleg minél kevesebb autó használattal.
Most 2 autót tartok fent, de eltudnám másra is költeni ezt a pénzt.
Tömegközlekedés maximum, ha minden kötél szakad:
-a gond vele, hogy ez a 13km 1,5 óra időbe
Gondoltam elektromos biciklire esetleg robogóra vagy nagyobb motorra, (csak B jogsim van) ezek megoldást nyújthatnak? Esetleg egyéb tipp?
Igen, reggel odafele lenne egy 30 perces, de ott rizikós az átszállás (1 perc van rá) viszont haza fele abszolút nincs lehetőség. Sőt haza busz+vonat kombó kell.
Igazából a probléma az, hogy a munkahelyem egy kis faluban van, ami a "fő út"-tól 20km-re található viszont én ezen a fő út mentén lakom.
Ez tényleges táv, nem a légvonal.
De minek a 2 autó erre?
Egyébként nyilván egy robogó jó megoldás lehet, már amikor. Mellé akkor is egy autót fenn kell tartani, csak az üzemanyagon tudsz spórolni vele
1 autót mindenképpen akarok, 2 autót nem szeretnék egyelőre tartani, ezért is kellene valami más alternativa is.
Az egyik autóm hengerfejes lett, addig használtam a másikat, kész lett a hengerfejezés, a másikba eltört a szervószivattyú, közben az előző autón beszart a benzin pumpa, most vagyok olyan helyzetbe, hogy mind a kettő autó használható, ám, de az "értékesebbet" igazából le kéne rakni megint, mert van rá esély, hogy a kormányműve felújitásra szorul. A fenti esetben, ha csak 1 autóm lett volna, akkor lett volna alkalom, hogy dolgozni se tudtam volna menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!