Első autónak milyen választás egy első generációs Ford Focus?
Én ajánlanám őket. Sajnos a kor eljárt felettük, de ennyi pénzért nagyjából a legdrágábbakat árulják, amik kevésbé vannak leharcolva, garázsban voltak tartva és nem rohadnak, stb. 1.6 benzint ajánlom, esetleg 1.4 ha nem számít az erő.
Viszont annyit tudni kell róluk, hogy a fenntartásuk nem a legolcsóbb. Hátul multilink futóműve van, ami ha jó akkor nagyon kényelmes és stabil úttartást ad, ugyanakkor a javítása drága. Szóval ha e típus mellett döntesz, ajánlanám, hogy beszélj az eladóval és egy szervizben nézessétek át, eleve jó dolog és sok minden kiderülhet róla, de a hátsó futóművet kifejezetten vegyék szemügyre. Ha azt mondják minden rendben, akkor oké, de ha fel kell újítani, akkor az olyan 200-300 ezer körüli mutatvány.
Jó bőven, 1.6-os megy amennyire kell, fogyasztás se vészes. Futóműve kifejezetten tetszett nekem.
Ennyiért már kapsz egy normálisat.
Nekem is egy első generációs ford focus volt az első autóm, 1,6 benya, minden huncutsága ellenére szerettem, lehet vele haladni. :)
2018-ban vettem 700eft-ért. 4 évig használtam, ezidő alatt amit az autóra költöttem kb. 1-1,1 millio volt.
Kopó alkatrészek, fékek, gumik kötelezők…stb.
Mindenképpen ajánlom, hogy nézesd át alaposan. Ami miatt megváltam tőle, iszonyatosan elkezdett rozsdásodni, küzdöttem egy ideig vele, de utána feladtam.
Vannak jók a használtautó piacon, de nézzétek át nagyon, összességében ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!