Első generációs Audi A3 jó választás első autónak vagy nagyon befürödnék vele?
Az A3 részben alumíniumból készült kasztnival rendelkezik, így ott a rozsdával jóval kevesebb gondod lesz, mint más hasonló korú autónál.
Ha találsz egy normális példányt akkor jó választás.
Köze nincs az alumíniumhoz,az az A8.
Az első A3 lényegében egy Golf 4, csak más a dizájn.
Nem rossz autók, olcsó hozzájuk minden és általában több extra van bennük, mint a Golfokban.
Nekem egy 97-es, automata, 1.6-os benzines A3-asom van első autó gyanánt. 122e km-mel vettük. De csak, hogy az elsőnek is reagáljak, amíg egy autóval foglalkozva van, és cserélődnek a kopó alkatrészei, addig teljesen mindegy, hogy hány kilóméter van benn, más kérdés, hogy 500.000 km-mel én még egyet se láttam, inkább 2-300 ezer körül vannak.
Az enyémben akkumulátort kellett cserélni, motor-váltó tökéletes, megy, mint a kisangyal.
Vannak jó vételek, csak keresni kell! Első autónak szerintem tökéletes.
Csak, mert Magyarországon vagyunk
Így van Magyarország pówaaa:
A kínálatban lévő A3-ak közel negyede most is külföldi okmányos, és gyanítom legalább további 15-20% ami külföldről érkezett korábban tekert órával. Furcsa mód az itthon külföldi okmányokkal hirdetett '99 előtti A3-mok közül csak háromban van több, mint 300k km és ezeken felül 4-ben több mint 250k, a többinek véletlenül mind alacsony a futása... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!