Melyik a kedvenc autómárkátok és miért?
Opel.
Egyrészt amit itt írt valaki. Hogy divat szidni. Nekem meg mindig moder CR-dízeljeim voltak belőle és kb. olajcsere meg tankolás, soha semmi gond nem volt egyikkel sem. Hozzáteszem, nem öreg, olcsó, behozott, sokadik tulajos használt autóként került hozzám egyik sem.
A másik, hogy Opelt vagy a cégek vesznek, vagy olyan magánszemélyek, akiknek kevés a pénze, de a Dacia, Suzuki és hasonló márkák helyett keresnek alternatívát. Ennek megfelelően az Opelek 90%-a full fapad, alapfelszeresltségű. Én meg úgy vagyok vele, hoyg berendelek hozzá mindent, amire csak igényem van. Nem sajnálom az árát, mert így is jóval olcsóbban kijövök, mint a hasonló felszerelstségű, komolyabb, akár prémium márkák hasonló tudású autói. Aztán általában leesik az utasaim álla, hogy egy Opelben ilyen is van?! Igen van, csak nem a legolcsóbb alapfelszereltséget kell venni! Meg ott sem állt meg a fejlődés az F Astra szintjén.
Bár az utóbbi évek tulajdonosváltásai miatt vannak fenntartásaim a márkával. Valószínű a mostani lesz az utolsó Opelem. Még csak 6 éves, jó pár évig még használni fogom.
#14: meg az olaszokat is...
Nem tudom, francia, olasz autóm még nem volt.
#13, nem csak 2024-es autókról írtam. Például a 2000-es években egy alsó-középkategóriás autóban az aktív kanyarkövetéses bixenon fényszóró, adaptív elektronikus felfüggesztés, fedélzeti navigáció, stb. nagyon nem volt elterjedt. Ezek inkább a prémium autókban voltak jelen. Ezért szoktak meglepődni, hogy 20 éve ezek már voltak egy Opelben is, csak 90%-ban nem kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!